BİTLİS / MERKEZ - Muştakbaba İlkokulu

Muştakbaba İlkokulu

Muştakbaba Mahallesi Kureyşi Caddesi No 45 Muştakbaba İlkokulu Merkez / BİTLİS
Vizyon
İlişkilerinde dürüstlüğü, güveni, hoşgörüyü esas alan ve etkili iletişim kurabilen, yaşantısının her diliminde aktif olan ve zamanı iyi kullanabilen, sorumluluklarını bilen, doğal çevre ile uyum içinde yaşayabilen kültürel mirasa saygı duyan, var olan bilgiyi yeni bilgiler üretmek için kullanabilen, bilimsel,özgüveni gelişmiş, ülke menfaatini kendi menfaatinin üstünde tutabilen, ideali olan kişiler yetiştirmeye odaklıdır.
Misyon
Toplumunun sağlıklı ve pozitif katılımcıları olmaları için gereken yetenek, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde öğrencilerine kazandırmakla tanınan; yurt içinde ve dünyada sayılan, model bir okul olma amacındadır.
Ulaşım
Çarşı merkezinden 10-15 dakikada yürüyerek okula ulaşılabilir. Ayrıca her saat başı mahalleye minibüs bulunmaktadır.
Muştakbaba Mahallesi Kureyşi Caddesi No 45 Muştakbaba İlkokulu Merkez / BİTLİS
Okulumuz il merkezinde Muştakbaba Mahallesinde bulunmaktadır.